idag...

...började Ewa (jims mor) prata om hur de skulle bli till jul... om jag skulle med och om jag hade någon mer stans att komma till... typ min moster lr dyligt...
Jag försöker verkligen vara posetiv inför jul, men idag klarade jag inte av det...
jag vill vekligen inte fira jul.. jag hade önskat att jag kunde jobba då så jag slapp fira jul över huvudtaget!
när ewa börja prata om att det va självklart att jag skulle komma eftersom jag inte har något annat å göra kom jag att tänka på att jag aldrig mer får lov att fira jul med min mor... aldrig mer..
och åter igen blev jag påmind om att jag inte har någon där vid min sida... att jag står helt ensam utan någon som helst familj.
jag önskade att de bara skulle räcka med jim och hans familj... men det är så svårt och jobbigt att höra att det finns ingen som e stolt över mig... som kan sitta där och berätta om vad jag gjorde för dumt när jag var liten...
jag vet att de e själviskt, jag vet verkligen det, man jag tror jag behöver den bekräftelsen.
jag har ingen som kan stå där vid min sida oavsett vad som händer.
jag har varken en mor eller far vid min sida och om jag ska vara riktigt ärlig så är jag avensjuk på mina kompisar som har det. även om jag vet att även dem ibland önskar att de slapp dem såvet dem inte hur det är inte ha dem där, de kommer de först förstå när deras egna föräldrar går bort, men det som är orättvis är att dem kommer finnas där under dom osäkra åren när man får barn och dyligt. det kommer aldrig mina vara... jag kommer stå där... och inte ha någon att vända mig till.
Jag önska så att min mamma va vid liv, jag önska så att jag fick fira jul med henne. Jag önskar att jag kunde säga nej till Ewa, att jag slapp allt vad jul innebär, jag försöker vara stark för jims skull för jag vet hur mkt han älskar jul, men om jag fick välja skulle jag gått i ide!
jag vet inte hhur jag ska säga till jim att jag helst vill vara hemma och för mig själv... jag är ännu inte redo att fira jul, kanske nästa jul... jag vet inte.... kanske kommer jag aldrig att vara redo...
jag kommer sitta där och spela att jag e glad och trevlig, det är juh inga problem... men jag vet inte om jag orkar fullt ut... tänk om jag bryter ihop... vad gör jag då? där sitter jims släck och jag... jag som inte klarar det.. jag kommer juh förstöra allt..
... jim vill att jag och Ewa ska komma överens om när vi ska komma... hur ska jag orka????
kan någon berätta det för mig? hur ska  jag kunna säga till dem att jag inte orkar fira jul...
som det är nu önskar jag verkligen att jag blir sjuk så att jag slipper!
jag har alltid avskytt julen, och hur mkt jag än försöker så kan jag inte tycka om julen... och jag försöker verkligen.. vissa dagar går det bra, men för det mesta funkar det inte alls. och dettta är en dag som det inte fungerar alls...
allt inom mig skriiiker neej.
jag står med alla fyra å motar mig bort... jag hoppas bara jag är tillräckligt stark.... allt hade vart så mkt lättare om jag jobbade, då hade jag aldrig behövt ta i tur med detta som jag står inför nu.
jag hoppas verkligen att jag slipper!! att jag kan sitta här hemma och bara ta det lugnt.... jag önskar så!!!