Fjärde advent =)

Fjärde advent som sagt... bara 4 dagar kvar till julafton.... det känns ändå bra måste jag säga.

Jim köpte frukost i morse och vi käkade den samtidigt som vi kollade på en film. Hög mysfaktor!
Efter frukosten fick Jim jätte mkt energi, trotts att han är förkyld, så han håller just nu på att göra i ordning klädkammaren.
Jätte skönt att få ordning på den... det har blivit så nu att man bara slänger in grejer där för att det har varit så stökigt under en väldig lång period.
Och jag får bara sitta här i soffan och bara ta det lugnt... visst e det härligt? se sin man jobba och städa och man själv sitter och latar sig... precis så det ska va

Jag har inte alls gjort mkt idag... bara latat mig.
Läst en massa bloggar där jag hittade ett test som jag tänkte roa både mig och er med...
Hitta den på Kenzas blogg.

Nämn något som gjorde dig glad igår:  Vad som gjorde mig glad igår var att min underbara Kusin kom över på middag och vi kolla på Flickan som lekte med elden.

Vad gjorde du kl 8.00: Jag sov, tror jag... inget minne av at tjag var vaken vid den tiden iaf ;)

Vad gjorde du för en kvart sedan: Ja du... drack ett glas vin, lyssna på musik... och hörde hur Jim frösta å stöna när han höll på med klädkammaren... hihi

Det sista du sa högt: "Men stäng av stömmen" ( för lampan i klädkammaren fucka sig, den sluta fungera... lampan lossna från väggen... lr nåt sånt... så nu sitter jag här utan el... hehe för jag sa till Jim att han skulle stänga av strömmen innan han börja pilla på lampan)

Det senaste någon sa till dig: " jävla skumm konstruktion" (Jim om lampan)

Vad har du druckit idag? Jag har druckit; vatten, kaffe, äpplejose, vin och smakat på en cider.

Vad va det senaste du åt? senast åt jag en godis ... mums, ska nog ta en till nu :P

Vad var det senaste du köpte: Det var nog Vinet som jag handla igår.

Vad är det för färg på ytterdörren: Den är träfärgad...

Vad är det för väder hos dig nu? Ganska så fint väder faktiskt... lite, pyttelite, snö, kvällsol och några få moln på himlen. ( vill ha mera snö dock nu till Julafton  )

Godaste glassmaken? Glass e juh alltid gott... men en blandning av daimglass, chokladglass och äkta gräddig vanilj... sorbe glass av alla de smaker... Jag gillar inte glass med punch i eller som ska simulera alkoholssmak på nåt sätt.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Både ja och nej... Jag blev kär i en kille vid första ögonkastet när jag var 17 år... och efter det har han alltd varit lite speciell för mig... men jag kan inte påstå att jag fortfarande är kär i han... jag älskar Jim av hela mitt hjärta... men skulle den killen, som jag träffa när jag var 17, vilja ha min hjälp på något sätt kommer jag göra vad jag kan.... men skulle någon överhuvudtaget be mig om hjälp gör jag alltid vad jag kan för att hjälpa. Kärleken till Jim har växt från första stund jag träffa honom... Jag har alltid gillat han, vi har alltid haft något speciellt... det var många gånger, i början då vi träffades, som jag upplevde sånna där "moments". Men det dröjde ett tag innan jag förstog att jag var kär i honom... Jag kom på att jag var kär i honom när han skoja med mig om att han skulle flytta till Trollhättan, då jag trodde att jag skulle förlora honom helt... jag till och med fällde ett par tårar. Då förstog jag att jag var kär i honom, och att jag varit det ett bra tag... Men jag våga inte säga nåt till honom, för jag ville inte förlora honom... han var då min bästa vän, och är det än idag.

Sover du tungt? När jag väl sover bra så sover jag tungt, men har jag väl vaknat så tar det minst 20 minuter innan jag somnar om (om jag har tur) oavsätt hur trött jag är. Men jag tackar Gud för att det finns sömntabletter.

Drömmer du mardrömmar? Jepp, alldeles för ofta tyvärr. Minst ett par gånger i veckan.

Trivs du med ditt jobb? Jag trivdes som fisken i vattnet när jag jobbade... har har funnit mitt kall, jag ska jobba inom vården... jag har en massa att ge, och lära mig, till, och av, människor. Sedan har jag fortfarande strävan av att lära mig nya saker... så det kommer antagligen bli nån form av specialistutbildad sjuksköterska och forskning för min del.

Favoritklädsel: Hemma är det klart myskläder som gäller. Men när jag är ute så har jag oftaste jeans... men jag försöker lära mig att ha mera kjol och klänningar på mig, för jag tycker det är otroligt snyggt och kvinnligt

Favoritlåt just nu? Oj... min absoluta favoritlåt är juh helt klar I´m yours med Jason Mraz. Det har varit min favoritlåt enda sedan första gången jag hörde den... den får mig alltid att le

Vad ser du om du tittar till höger? Ja då ser jag en jävla massa... 4 bokhyllor med massa böcker och dyligt i, en golvljusstake, ett stativ med en blivande tavla på, ett matsalsbord med massor av skit på... bland annat alla blivande julklappar och en massa levande ljus.

Vad gör dig glad just nu? Det finns en massa som gör mig glad nu. Framförallt blir jag glad när jag tänker på hur bra mitt liv är nu, tillskillnad vad det har varit. Jag blir glad av att gossa med mina katter, träffa mina underbara vänner och framförallt att mysa med Jim.

Vad ska du göra härnäst: Jag ska nog ta å bege mig till toaletten... har en blåsa som tycker att det e dags att tömmas

Höger eller vänsterhänt? Höger... men jag gör mkt med vänster oxå.. men ni som känner mig vet att jag har svårt att skillja på vänster och höger... jag måste alltid tänka efter innan.

Humör just nu? Jag är glad... och jag njuter

Favorit godis? popcorn!  absolut! finns det popcorn kan jag käka det tills jag spyr... det är min svaghet... men annars så e jag inte så jätte förtjust i godis... en bit då och då kan vara gott.

Kläder just nu? Ja, jag e juh hemma så det innebär Mysisar

Sommarplaner?  Vi ska åka ner till Grekland och gå på bröllop... och äntligen få träffa familjen Brynielssons släkt där nere ♥

Hur många kuddar sover du med?  Jag har två kuddar

Spelar du nåt instrument? Räknas trummor och guitarr till band hero?

Morgon eller nattmäniska?  Ja asså de vet jag inte ens själv höll jag på att säga... men jag gillar att gå upp tidigt och starta dagen.. sedan gillar jag även att vara uppe sent... ja om jag ska va helt ärlig så vill jag inte sova alls... även om jag lärt mig att uppskatta sömnen mera nu.

Vad är viktigast för dig? Min kille och mina vänner, dem är min familj. Sedan är trygghet väldigt viktigt och mitt hem, vilket inte har varit varken tryggt eller viktigt innan.

Är du kittlig? eh a... tyvärr. Jag hatar att bli kittlad.. jag börjar slåss och får panik... så det är inte rekomenderat att kittla mig

Snarkar du? Ja, jag vet inte.. har aldrig hört mig själv snarka Men vad jag fick höra av min mor, när hon levde, så snarkade jag bara om jag var sjuk.. eller var påväg att bli sjuk.

Stjärntecken? Skorpion... a, det säger väl allt.. men en snäll sådan

Äckligaste insekten? Helt klar alla flygande djur som sticks... framförallt GETINGAR, de är bara ren och skär ondska... sedan är fästingar oxå JÄVLIGT äckliga!


Så nu har i stort hela dagen gått åt till detta, hihi... Jim är till och med klar med klädkammaren nu... det blev verkligen Jätte fint där inne nu. Jag är så stolt över honom ♥
Hoppas ni har haft en lika trevlig sista advent som jag!

Gossiga adventskramar till er alla



Mina kommentarer

Kommentera kan du göra nedan:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback